2011 m. spalio 4 d., antradienis

Family administracija susitiko su Ukmergės marketologais.

Vakar family kompanijos administracija Ukmergės turizmo ir verslo centre susitiko su šio miesto marketologais. Salė buvo pilna ir joje buvo karšta. Marketologų buvo tik du: Aš ir Skaistė, o karšta buvo nuo klausimų. Va taip.
Mano prognozės pasiteisino ir aš likau patenkintas šiuo susitikimu. Todėl prabėgomis susakysiu pagrindines idėjas kurios man užstrigo.
Kompanija yra tarptautinė ir prasideda ji Lietuvoje. O tai reiškia, kad ateity kai ji plėsis mes turėsime įplaukas iš kitų šalių. O iš čia seka, kad visi šiandien prisiregistravę šioje kompanijoje yra pačioje pradžioje.
Kompanija tinklui skiria 13,5 procento nuo prekės vertės, atmetus PVM. Kaip ir nėra daug. Bet prekių kainos yra analogiškos kitų supermarketų prekių kainoms. O iš to seka, kad pirkti naudinga visiems, net nebūtinai norintiems užsidirbti. Kaip ir kiekvienoje tokioje kompanijoje 10 procentų žmonių gali joje užsidirbti. Bet kadangi šioje kompanijoje naudinga pirkti daugeliui ir be užsidirbimo tai gal kiek plačiau apie pirkėjų kategorijas pakalbėsiu.

Kam tikrai naudinga šioje parduotuvėje pirkti?
1. Kadangi prekes pristato Lietuvos paštas tai vienkiemiai šiai įstaigai ne problema. Pristato į visus Lietuvos kampelius.
2. Kadangi pristatymas „iki durų“ tai penktas aukštas pasiekiamas. O tai reiškia, kad senjorams nereikės sunkiai tysti nusipirktą maistą.
3. Jaunoms mamoms ši kompanija tikrai naudinga net kai vyras ilgesnėje komandiruotėje.
4. Daugelis veža maistą savo tėvams ar seneliams. Patikėkit tai family. Tikrai padarys už jus nemokamai. Net jei jūsų tėvai gyvena kitame mieste ar kaime.
5. O kai esate užsieny ar atostogose, savo šeimai galite pristatyti produktus tiesiog iš po palmės ar viešbučio.
6. Labai naudinga kaimo gyventojams nes vietinėse parduotuvėse paprastai daugelis prekių užsiguli. O čia visada šviežios. O duona į kompanijos logistikos sandėlį atvežama šilta.

Galėčiau dar daugiau pasakoti, bet tik tiems kurie užsisako prekes.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą