2011 m. birželio 30 d., ketvirtadienis

Pagaliau radau parduotuvę kurioje galima ne tik sutaupyti, bet ir užsidirbti.

Tikrai radau tai ko ieškojau. Tipinė maisto, pramoninių prekių ir kt. parduotuvė per internetą.
Svarbiausia,kad ši parduotuvė duoda nuolaidas ne 1-2%, o ženkliai didesnius nes ji dalinasi pelnu su savo klientais. Taigi, galima ne tik sutaupyti, bet ir užsidirbti.
Kainos tikrai normalios. Iš esmės kainos niekuo nesiskiria nuo kitų parduotuvių kainų, o nuolaidos ženkliai didesnės.

Šią parduotuvę rekomenduočiau visiems Lietuvos gyventojams: seniems ir jauniems, dirbantiems ir bedarbiams, tinklinio marketingo specialistams ir skeptikams, mokantiems naudotis internetu ir nemokantiems (galima naudotis viešose bibliotekose), turtingiems ir neturtingiems....vienu žodžiu visiems.

Kodėl? Todėl, kad tai parduotuvė, kuria dalinasi savo pelnu su klientais. Tai parduotuvė, kuri atsisako prekybinių patalpų ir kasininkų, bei reklamos. O rekomendavusiems šią parduotuvę kompanija moka tam tikras išmokas. Marketingo planas.

Dalindamasi pelnu su savo klientais ši kompanija padeda didinti užimtumą, daliai žmonių suteikia darbą-pragyvenimo šaltinį. Tai svarbu. Šiandien tai tikrai svarbu.

Atskiras, asmeninis kreipimasis į tinklinio marketingo specialistus. Kolegos ateikit į šią Lietuvišką MLM parduotuvę, nepriklausomai kokioje kompanijoje jūs bebūtumėt. Tai padės jums apmokyti savo kolegas marketingo pagrindų. Šioje parduotuvėje galima vystyti veiklą tiek internetu tiek gyvai „iš lūpų į lūpas“.

Palaikykite Lietuvišką parduotuvę besidalinančią pelnu su klientais.

Plačiau susipažinti galite užsiregistravę pagal šią nuorodą: http://family-oriented.lt/r/aurius.d

Registracija nemokama ir niekuo neįpareigojanti. O norintiems susipažinti pateikiu šios parduotuvės tinklalapio nuotraukas.http://supermarketas.blogspot.com/p/parduotuve.html




P.S. Prekes gali užsisakyti ir įmonės.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą